Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги мешканців міста!

18 тра 2015

03 червня 2015 року у місті Київ відбудеться семінар «Роль громадськості у покращенні якості надання адміністративних послуг».

Семінар організовує Центр політико-правових реформ (м. Київ) та Центр досліджень місцевого самоврядування (м. Львів) за фінансової підтримки представництва Фонду Ф.Науманна в Україні та проекту ПРООН/ЄС “Поширення кращих практик недержавного моніторингу надання адміністративних послуг”.

До участі у заході запрошуються представники громадських організацій та громадські активісти, які цікавляться тематикою адміністративних послуг, експертної участі та громадського моніторингу у цій сфері.

Основними завданнями заходу є: обговорення тенденцій і перспектив державної політики у сфері адміністративних послуг, активізація представників громадських організацій для їх впливу на політику децентралізації і створення ефективних центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), механізмів моніторингу та взаємодії громади і влади для формування дієвих ЦНАП.

Для учасників заходу забезпечується: харчування (кава-брейк, обід) та компенсація вартості проїзду (за тарифом поїзд/купе або автобус), за умови своєчасного підтвердження участі та отримання підтвердження реєстрації, а також надання організаторам копії або оригіналу проїзних документів.

Заявки на участь у заході подаються до 25 травня 2015 року шляхом надіслання заповненої аплікаційної (реєстраційної) форми на електронну пошту: incoteh@gmail.com.

Аплікаційну (реєстраційну) форму можна знайти за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1Y8FCRldttxFDJQ_NSkl9Qozm5Pxyw7sllj0oLEdSZek/viewform.

Підтвердження участі у заході та програма семінару будуть надіслані організаторами заходу на вказану у заповненій реєстраційній формі електронну пошту до 27 травня 2015 року.

Додаткову інформацію щодо заходу можна отримати за телефонами (050)674-44-84, (096)352-75-40, а також електронною поштою incoteh@gmail.com.