Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Фонд комунального майна інформує!

13 березня 2019 року о 10 годині відбувся конкурс на право оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Нетішина та перебуває на балансі КП НМР «Торговий центр», що розташоване за адресою: 30100, Хмельницька обл., м.Нетішин, проспект Незалежності, 22, на першому поверсі, а саме: приміщення загальною площею 312,69 кв.м.

До участі у конкурсі було зареєстровано 5 (п’ять)  учасників, яких було внесено до списку допущених до участі у конкурсі,  а саме:

1.ПП «Славутич Поділля»

2.ФОП Квятковська Ірина Іванівна

3.ФОП Терещенко Андрій Іванович

4.ФОП Мартинюк Валентин Леонідович

5.ПП «СМЕРЕКА.К»

До списку учасників конкурсу, що недопущені до участі у конкурсі було внесено ФОП Преподобного В.С., у зв’язку з неподанням повного пакету документів, а саме: відсутня завірена належним чином копія виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, натомість подано Виписку, яка не стосується заявника.

Переможцем конкурсу стала фізична особа-підприємець Квятковська Ірина Іванівна, з встановленою пропозицією 241 грн. за 1 кв.м. основної площі орендованого майна.