Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО – РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО

Сьогодні, 27 серпня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Для розгляду на порядок денний було винесено 24 питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Рішенням виконкому утворено організаційний комітет з підготовки відзначення Дня фізичної культури і спорту в Нетішинській міській ОТГ та затверджено її склад. Встановлено плату за навчання дітей у міських школах естетичного виховання. При цьому звільнено від сплати за навчання дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Серед прийнятих рішень: встановлено режим роботи магазину та піцерії; затверджено протокол засідання конкурсної комісії від 20 серпня 2020 р. щодо проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Нетішинської міської ОТГ; безоплатно передано майно Нетішинської міської ОТГ (спортивний інвентар) з балансу КП НМР «Благоустрій» на баланс управління освіти на суму 86 тис. 330 грн.; у власність громадян передано приміщення в гуртожитках, яке використовувалось ними на умовах найму; внесено зміни до декількох попередніх рішень виконкому; затверджено спільне рішення адміністрації та профкому ВП ХАЕС з питань квартирного обліку; порушено клопотання перед Хмельницькою ОДА про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» мешканці Нетішина, яка має 6 дітей.

Шість питань порядку денного стосувались захисту прав дітей ( збереження права на користування житлом за неповнолітньою; укладання договору обміну приватної квартири, право користування якою має малолітня дитина; надання дозволу на укладання договору дарування частини приватної квартири, співвласником якої є неповнолітня дитина та ін.).

Надано одноразову матеріальну допомогу для 14 мешканців Нетішинської міської ОТГ. Розмір її становить від 1,5 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради