Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги мешканців сіл Старий та Новий Кривин!!!

Програмою підвищення енергоефективності Хмельницької області на 2017 – 2021 роки, затвердженої рішенням сесії обласної ради від 23 березня 2017 року № 22-11/2017, передбачено відшкодування тіла кредитів, отриманих власниками квартир у багатоквартирних житлових будинках, фізичними особами-власниками приватних будинків та ОСББ/ЖБК як юридичними особами на впровадження енергоефективних заходів.

У рамках реалізації Програми розроблено механізм стимулювання Позичальників на території Хмельницької області, крім міст обласного значення, до впровадження енергозберігаючих заходів шляхом відшкодування з обласного бюджету частини отриманих кредитів.

Відшкодування 10% від тіла кредиту здійснюється в межах кошторисних призначень, виділених на зазначені цілі протягом одного бюджетного року:

- власникам квартир у багатоквартирних житлових будинках та фізичним особам – власникам приватних будинків (не більше 10000,00 грн.);

- ОСББ / ЖБК як юридичним особам (не більше 10000,00 грн. в розрахунку на одну квартиру).

Відшкодування тіла кредиту надається Позичальникам одноразово на кредити, які отримані на зазначені цілі в період з 01 січня по 31 грудня поточного року у національній валюті за рахунок коштів обласного бюджету на відповідний рік. Наразі банком-партнером Програми є АТ «Ощадбанк».