Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану м. Нетішин та плану зонування території м. Нетішин»

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості виконавчий комітет Нетішинської міської ради оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану м. Нетішин та плану зонування території м. Нетішин».

Замовник: Виконавчий комітет Нетішинської міської ради

Виконавець: Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕСТР"

Повна назва документа державного планування: «Внесення змін до генерального плану м.Нетішин та плану зонування території м.Нетішин».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:  Нетішенська міська рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану м. Нетішин та плану зонування території м. Нетішин» розпочинається з дня її оприлюднення на сайті Нетішенської міської ради  у розділі «Містобудування».

Відповідно до частини четвертої статті 12 до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішенської міської ради.

Адреса: 30100, м. Нетішин, вул. Шевченка, 1

Відповідальні особи: начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Марія Тульба, завідувач  сектору планування та забудови територій відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Наталія Козак.

контактні дані: e-mailmiskrada@netishynrada.gov.ua ; тел. (03842) 9-05-90, 9-01-51.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дня публікації цього Повідомлення.

Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються.»

Заява_СЕО_Нетішин.docx