Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНА ГРОМАДА!  Відповідно до Закону України «Про статут депутатів місцевих рад» та Регламенту Нетішинської міської ради VIII скликання, депутати щорічно повинні звітувати перед територіальною громадою про свою роботу.

ШАНОВНА ГРОМАДА! 
Відповідно до Закону України «Про статут депутатів місцевих рад» та Регламенту Нетішинської міської ради VIII скликання, депутати щорічно повинні звітувати перед територіальною громадою про свою роботу. Оскільки, нині в Україні діють протиепідеміологічні заходи у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), звіт депутатів фракції «Слуга Народу» у Нетішинської міській раді: Богдана Шмигельського, Дениса Красовського, Вікторії Гаврилюк, Олександра Шелеста,  буде оприлюднено  на офіційній сторінці Facebook (https://m.facebook.com/100013349326928/) та на сайті Нетішинської міської ради.

10 березня о 18.00 відбудеться звіт в режимі онлайн у прямому ефірі на сторінці у Facebook (https://m.facebook.com/100013349326928/), або, у разі покращення епідеміологічної ситуації, буде проходити наживо за адресою громадської приймальні.
 
Під час звіту буде проінформовано про підсумки роботи депутатів депутатської фракції «Слуга Народу» за 2020-2021 роки. 

Запитання, звернення, пропозиції  та доручення, можете надіслати на електронну адресу pr.deputat@gmail.com
та залишити в коментарях під час прямого ефіру.

Facebook (https://m.facebook.com/100013349326928/)
Log in or sign up to view
See posts, photos and more on Facebook.