Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги мешканці Нетішинської міської територіальної громади!

Звіт поліцейських офіцерів громади за 6 місяців 2023 року.
На території Нетішинської МТГ працює 5 поліцейських офіцерів громади:
Гарбар Юрій Миколайович 0967558535;
Ніжник Андрій Іванович 0976372776;
Хамрик Сергій Вікторович 0978120186.
Чесновський Петро Анатолійович 0673843575;
Штогрин Іван Васильович 0989131559;
Протягом 6 місяців 2023 року поліцейським офіцерами громади було розглянуто 169 звернень громадян. Поліцейськими офіцерами громади здійснюється своєчасне реагування на повідомлення громадян, які надходять на логістичний пристрій через спецлінію "102" та через інші засоби зв'язку.
Також за перше півріччя поліцейським офіцерами громади було розкрито та надано допомогу в розкритті 21 кримінального правопорушення (з них крадіжки, нанесення тілесних ушкоджень різного ступеня, зберігання наркотиків та домашнє насильство).
Задокументовано 159 шт. адміністративних правопорушень передбачених Кодексом України про адміністративні правопорушення. З них за порушення громадської безпеки та порядку - 112 шт. (які впливають на оперативну обстановку: ст. 44 Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах - 7 шт., ст. 51 Дрібне викрадення чужого майна - 11 шт., ст.173 Дрібне хуліганство - 18 шт., 173-2 Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування - 14 шт.); за порушення правил дорожнього руху України - 43 шт. та надавалась допомога у виявлені та документуванні порушень ст. 130 КУпАП, за порушення порядку виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та патронів до них, а також боєприпасів до зброї, основних частин зброї та вибухових матеріалів - 4 шт.
На обліку в поліцейських офіцерів громади профілактується - 105 осіб та 476 власника зброї.
Неодноразово поліцейськими офіцерами громади спільно з працівниками екстреної медичної допомоги та медицини катастроф здійснювались супроводи осіб до Хмельницької обласної психіатричної лікарні.
Спільно із службою у справах дітей та працівниками Управління соціального захисту населення здійснювались відвідування сімей, що опинились в складних життєвих обставинах та інших сімей.
Було забезпечено підтримання публічної безпеки та порядку під час масових, спортивних заходів та зустрічі Героїв.