Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНА ГРОМАДО!

Нет описания фото.

26 квітня весь світ згадує річницю трагедії, що трапилася на Чорнобильській АЕС 37 років тому - два теплові вибухи та подальше руйнування четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції. Саме так розпочалося страшне лихо на українській землі в ніч на 26 квітня 1986 року...⁸

Катастрофа на Чорнобильській атомній електростанції сколихнула всю планету, змінила долі тисяч людей.

В історії України Чорнобиль став гіркою сторінкою, що навіки залишиться в ⁹пам’яті народній як символ безмежної мужності українців, які пройшли через радіоактивне пекло.

Сьогодні ядерна катастрофа знову нависла над Україною. В Україні триває повномасштабна війна з московією - ніким не можуть бути виправдані військові дії поруч з АЕС. Попри Женевську конвенцію ворог вдався до ядерного тероризму на українських АЕС - Чорнобильській та Запорізькій. Остання нині окупована, на майданчику АЕС окупанти зберігають склади боєприпасів, перетворили атомну станцію на військову та ремонтну бази. В неймовірно складних умовах, зазнаючи репресій, працює персонал. Але ми вистоїмо. Ми Переможемо!

Нині ж щира вдячність вам, шановні учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, за справжній подвиг, патріотизм, стійкість та самовідданість. Вклоняємося тим, хто усвідомлено й жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий обов`язок перед рідною землею і рідним народом - зупинив ескалацію катастрофи, унеможливив її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав.

Низько схиляємо голови перед вдовами, дітьми, постраждалими внаслідок катастрофи. Світла пам’ять усім, кого немає з нами.

Олександр Супрунюк, міський голова