Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНА МОЛОДЬ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Молодість - це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
Бути молодим – це здорово! Це мільйон перспектив і можливостей, самореалізація і успіх, нові горизонти і підкорені вершини. Але війна вмить докорінно змінила життя української молоді. Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну принесло кровопролиття та перекреслило мрії багатьох молодих українців. Багато юнаків і дівчат пішли добровольцями до війська, щоб зі зброєю в руках захищати свою країну від російської агресії, долучилися до лав територіальної оборони, вчаться надавати медичну допомогу пораненим, займаються волонтерством...
З нагоди свята зичу всім перемоги над ворогом, мирного неба над рідною Україною, віри в прекрасне майбутнє держави, незламності духу, оптимізму і незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло.
Олександр Супрунюк, міський голова