Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Нетішинської міської територіальної громади»

1. Зміст проєкту:

Проєктом рішення Нетішинської міської ради «Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Нетішинської міської територіальної громади» передбачено підготовку, механізм, підстави, терміни проведення демонтажу самовільно розміщених тимчасових споруд та тимчасових конструкцій на території Нетішинської міської територіальної громади та подальше поводження з демонтованими тимчасовими спорудами та тимчасовими конструкціями з відшкодуванням витрат, пов’язаних з їх демонтажем.

2. Поштова та електронна адреса розробника проєкту:

2.1. поштова адреса:30100, Хмельницька область Шепетівський район Нетішинська міська територіальна громада  м.Нетішин, вул. Шевченка 1, відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради, каб. № 207,

тел.9-01-51.

2.2. електронна адреса: E-mail:miskrada@netishynrada.gov.ua

3. Спосіб оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу:

Проєкт регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено 04 травня 2023 року на офіційному сайті – http://wwwnetishynrada.gov.ua  в рубриці – «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції від суб’єктів господарювання приймаються  до 1700  годин 04 червня 2023 року.

4. Спосіб надання зауважень та пропозицій – письмово за адресою: 30100, Хмельницька область Шепетівський район Нетішинська міська територіальна громада  м.Нетішин, вул. Шевченка 1, відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Нетішинської міської ради, каб. № 207, тел. 9-01-51.