Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Про присвоєння поштової адреси та видачу ДП "НАЕК "Енергоатом" свідоцтва про право власності на будівлю "Міська прокуратура"

Р І Ш Е Н Н Я

 

20.12.2012                           м.Нетішин                            № 478

 

Про присвоєння поштової адреси та видачу ДП "НАЕК "Енергоатом" свідоцтва про право власності на будівлю "Міська прокуратура"

 

 

 

            Відповідно до підпункту 10 пункту "б" статті 30, підпункту 1 пункту "б" частини 1 статті 31, частини 2 статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Тимчасового положення про порядок державної реєстрації прав власності на нерухоме майно, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від                        7 лютого 2002 року за № 7/5, з наступними змінами, та з метою розгляду листа                 ВП "ХАЕС" ДП "НАЕК "Енергоатом", виконавчий комітет міської ради в и р і ш и в:

 

            1.Видати ДП "НАЕК "Енергоатом" свідоцтво про право власності на будівлю "Міська прокуратура", загальною площею 621 кв. метр, яка перебуває на балансі                   ДП "НАЕК "Енергоатом"  і обліковується у ВП "ХАЕС".

 

            2.Будівлі "Міська прокуратура" присвоїти таку поштову адресу: м.Нетішин, просп.Незалежності, 10а.

 

3.КП НМР "Бюро технічної інвентаризації" забезпечити виготовлення, реєстрацію та видачу ДП "НАЕК "Енергоатом", в особі генерального директора               ВП "ХАЕС" М.С.Панащенка, свідоцтва про право власності на будівлю "Міська прокуратура".

 

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на в.о. першого заступника міського голови Скакуна П.С. та начальника КП НМР "БТІ" Шумика С.В.

 

 

 

 

 

 

 

Секретар міської ради                                                                              М.М.Степаненко